Και άλλο γαλλικό αεροσκάφος συνετρίβη

Και άλλο γαλλικό αεροσκάφος συνετρίβη

Γαλλικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος Fouga Magister έπεσε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδείξεων κοντά στο Λαβαντού της Γαλλίας, στα παράλια της Μεσογείου, ανακοίνωσε η περιφέρεια του Βαρ.

Είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό του πιλότου. Η αεροπορική επίδειξη οργανώθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 80 ετών από την απόβαση των συμμαχικών δυνάμεων στις γαλλικές ακτές της Μεσογείου, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Προ διημέρου είχαν σκοτωθεί δύο πιλότοι, κατά τη σύγκρουση δύο Rafale.  Νεκρός είναι ο εκπαιδευτής και ο εκπαιδευόμενος και επέβαιναν στο ένα Rafale, ενώ ο πιλότος του δεύτερου πρόλαβε και εκτινάχθηκε. Επρόκειτο για εκπαιδευτικές πτήσεις και δεν έχει ανακοινωθεί τι έφταιγε για τη μοιραία σύγκρουση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx