Και δεύτερη σύλληψη για τη μοιραία καταδίωξη στον Ασπρόπυργο

"Δέχθηκε αιφνίδια επίθεση" - Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για τη γυναικοκτονία έξω από το Α.Τ Αγίων Αναργύρων

Και δεύτερος Ρομά συνεληφθη για την καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο μοτοσικλετιστή της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και δεύτερο άτομο για την καταδίωξη στην Αθηνών-Κορίνθου, όπου έχασε την ζωή του ένας 29χρονος αστυνομικός και τραυματίστηκαν άλλοι τρεις. Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται για 17χρονο που είχε ήδη συλληφθεί κατά το παρελθόν για κλοπές αυτοκινήτων.

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα από τα δύο άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί και έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος τους για εγκληματική οργάνωση (σύσταση συμμορίας), διακεκριμένες κλοπές, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προκλήθηκε θάνατος.  Υπενθυμίζεται ότι χθες συνελήφθη ένα 20χρονο μέλος της συμμορίας, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο, εκ των οποίων το ένα έχει ταυτοποιηθεί.

Εν τω μεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 33χρονος αστυνομικός που επέβαινε στην μοτοσικλέτα. Παραμένει διασωληνωμένος και σε φαρμακευτική καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι πολυτραυματίας, έχει πολλαπλά κατάγματα στα άκρα, στη λεκάνη, στα πλευρά του. Οι γιατροί έχουν καταφέρει να σταματήσουν την εκτεταμένη αιμορραγία που είχε και αναμένεται ενδεχομένως να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Τα τραύματα των άλλων δύο αστυνομικών δεν ήταν βαριά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι