Και δεύτερος ύποπτος στην εξαφάνιση του νέου στο Μεσολόγγι

Και δεύτερος ύποπτος στην εξαφάνιση του νέου στο Μεσολόγγι

Το ενδεχόμενο ένα τρίτο πρόσωπο να εμπλέκεται στην υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι εξετάζει η Αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο να έχει πολύ σημαντικές πληροφορίες για την εξαφάνιση του ηλικίας 31 ετών Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ένα τρίτο άτομο, κοινός γνωστός του αγνοούμενου και του 50χρονου κρεοπώλη.

Υπενθυμιζεται ότι ο αγνοούμενος την ημέρα που εξαφανίσθηκε είχε στείλει επιτακτικό μήνυμα στον κρεοπώλη να του επιστρέψει μέσα στο επόμενο τριήμερο τα 17.000 ευρώ που του είχε δανείσει πέρσι. Ο κρεοπώλης είχε διαγράψει αυτό το μήνυμα και ισχυριζόταν ότι είχε δανειστεί μόνον 7.000 ευρώ και ότι τα είχε επιστρέψει πριν από τα Χριστούγεννα. Επειδή έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, θεωρείται ότι κρύβει πολλά και εξετάζεται ως ύποπτος, όμως τώρα προστίθεται άλλο ένα πρόσωπο στις αναζητήσεις.

Συγκεκριμένα, και ενώ ο κρεοπώλης βρισκόταν με τον Μπάμπη Κούτσικο το βράδυ της εξαφάνισης του δεύτερου, τηλεφώνησε πολλές φορές σε αυτό τον κοινό γνωστό, ενώ βρισκόταν σε ερημική τοποθεσία. Επίσης αναζητείται ένα δεύτερο ΙΧ που κατά πληροφορίες κινήθηκε στην περιοχή στο επιμαχο δίωρο, μέσα στο οποίο εξαφανίσθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος πριν από ένδεκα ημέρες. Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι αναζητήσεις, κυρίως από δύτες, αλλά και με άλλα μέσα, καθώς στην περιοχή υπάρχουν βαλτόνερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, το βούλευμα για την άρση του τραπεζικού απορρήτου του υπόπτου, αναφέρει ότι ο κρεοπώλης έχει περιπέσει σε πολλές αντιφάσεις και ότι έχει πει ψέματα πως του τηλεφώνησε ο αγνοούμενος για να τον εξυπηρετήσει “να τον πάει σε ραντεβού” την ημέρα της εξαφάνισης (4 Ιανουαρίου), ενώ στην πραγματικότητα εκείνος που κάλεσε τον αγνοούμενο ήταν ο κρεοπώλης και είχε προηγηθεί η απαίτηση του Κούτσικου για την επιστροφή των δανεικών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι