Γιαννακοπούλου και Κανελλάκης υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Και η Νάντια Γιαννακοπούλου υποψήφια (6η) για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ,

Τη συμμετοχή της στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε και μέσω βίντεο, η Νάντια Γιαννακοπούλου. Πλέον οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος ανέρχονται σε έξι, καθώς έχουν ήδη ανακοινώσει τις υποψηφιότητές τους ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Δούκας, ο Παύλος Γερουλάνος, η Μιλένα Αποστολάκη και ο Μιχάλης Κατρίνης.

Στη δήλωση με την οποία η βουλευτής Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών ανακοινώνει ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, κάνει λόγο για πορεία επανεκκίνησης και δυναμικής επιστροφής του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι «μπορούμε να κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη […] Με θετικό, δημιουργικό λόγο και όχι απλή διαμαρτυρία».

Η ανακοίνωση Γιαννακοπούλου

«Από τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας. Από τις γειτονιές των λαϊκών στρωμάτων και των μη προνομιούχων ξεκίνησε το ταξίδι του το ΠΑΣΟΚ φέρνοντας την Αλλαγή στις ζωές όλων.
Και από εδώ θα ξεκινήσουμε την πορεία επανεκκίνησης και δυναμικής επιστροφής του.
Μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Μπορούμε να νικήσουμε την Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη.
Να φέρουμε τη Νέα Αλλαγή.
Με ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης.
Δεν υπάρχουν μονόδρομοι.
Αλλάζοντας το κόμμα μας ριζικά, για να αλλάξουμε και τη χώρα. Προβάλλοντας σαφείς και καθαρές προτάσεις για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.
Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, της ανασφάλειας, της υποβάθμισης του Ε.Σ.Υ και της δημόσιας παιδείας, της καθημερινότητας.
Με θετικό, δημιουργικό λόγο και όχι απλή διαμαρτυρία.
Να απευθυνθούμε στους νέους που αναζητούν ευκαιρίες και προοπτική, τους μη προνομιούχους της εποχής μας, σ΄ όσους που θέλουν να δημιουργήσουν και δεν μπορούν σε μια Ελλάδα χωρίς κίνητρα και ανοιχτούς ορίζοντες.
Θα το ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ! Όλοι μαζί!
Σ΄ αυτή την προσπάθεια θα είμαι μπροστά, θα είμαι υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ζητώ την στήριξή σας!
Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη σύγχρονη, προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τη χώρα!»

Ακολούθησε και  έβδομη υποψηφιότητα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης ανακοίνωσε πως θα μπει στην κούρσα για την ηγεσία του κόμματος. Η ανακοίνωση του Γιάννη Κανελλάκη:

Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ…! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..! Μετά από τις τελευταίες εργασίες της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και τις ανακοινώσεις του προέδρου κ. Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και την παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και γνωστών, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία του κόμματος!

Σας θυμίζω ότι για πολλά χρόνια, ήμουν παρών στους αγώνες του κινήματος, με οραματιστή τον ηγέτη Ανδρέα και μάλιστα δύο φορές ήμουν και υποψήφιος βουλευτής. Ως μαχόμενος δημοσιογράφος για περίπου 40 χρόνια, ήμουν και παραμένω στην πρώτη γραμμή κοντά στους πολίτες και αναδεικνύω τα προβλήματα τους, από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στους οποίους εργαζόμουν και συνεργάζομαι, πιστός στις αξίες και την ιστορική διακήρυξη του κινήματος, Σε περίπτωση, που τα μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, με τιμήσουν με την ψήφο τους, θα συνεχίσω να μάχομαι και από το μετερίζι αυτό, υπέρ των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και κατά της καρεκλομανίας, καρεκλολατρείας και της εξουσιομανίας και σαφώς κατά των λαοκτόνων μέτρων!

Επίσης κατά της φτώχειας και της αισχροκέρδειας, όπως πάντοτε έπραξα και πράττω στην ζωή μου. Το κίνημα ΠΑΣΟΚ είναι για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας και του λαού και να διεκδικεί τα καλύτερα για την χώρα και τους πολίτες της. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων! Το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε από τον λαό, για τον λαό και όχι για τους βαρόνους, διαπλεκόμενους, διεφθαρμένους και καρεκλοκένταυρους!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι