Και ο Πλεύρης υπέρ της οπλοκατοχής

Και ο Πλεύρης υπέρ της οπλοκατοχής

Οπαδός της οπλοκατοχής και ο Θάνος Πλεύρης που απλώς απαιτεί “αυστηρούς κανόνες”

«Το θέμα της οπλοκατοχής μπορεί να υπάρχει με πολύ αυστηρούς κανόνες και μόνο για το σπίτι. Δεν είμαι οπαδός ενός μοντέλου ότι γίνεσαι 18 χρονών και μπορείς να παίρνεις όπλο επειδή είσαι ενήλικος πολίτης. Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους πρέπει να έχει όπλο κάποιος»,  είπε σε συνέντευξή του στο MEGA ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και συνέχισε λέγοντας ότι «η οπλοκατοχή κατά την άποψή μου πρέπει να έχει πολύ αυστηρούς κανόνες, όχι να μην υπάρχει και να αφορά στην οικία. Δεν είμαι οπαδός των πολλών όπλων. Πιστεύω ότι όταν μπαίνει κάποιος μέσα στην οικία σου, είτε με όπλο είτε χωρίς όπλο και αμυνθείς, προφανώς δεν μπορείς να πηγαίνεις στα δικαστήρια».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx