Και πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ χρησιμοποίησε ο Φουρθιώτης για να μπει στη Βουλή

Και πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ χρησιμοποίησε ο Φουρθιώτης για να μπει στη Βουλή

Ο Μένιος Φουρθιώτης αποκαλύφθηκε σήμερα ότι είχε ζητήσει να διαπιστευθεί ως κοινοβουλευτικός συντάκτης στη Βουλή, επιδεικνύοντας πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ. Στην Εισαγγελία διαβιβάζει τον σχετικό φάκελο ο πρόεδρος της Βουλής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν περίπου 1,5 μήνα ο Μ. Φουρθιώτης αιτήθηκε να λάβει διαπίστευση από τη Βουλή, χρησιμοποιώντας την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ. Το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, ενώ μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ο Κωνσταντίνος Τασούλας αποφάσισε να διαβιβάσει τον φάκελο στον εισαγγελέα με το ερώτημα της απόπειρας εξαπάτησης. Στο φάκελο περιλαμβάνεται και φωτοτυπία της πλαστής ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι