Και πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ χρησιμοποίησε ο Φουρθιώτης για να μπει στη Βουλή

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ο Μένιος Φουρθιώτης αποκαλύφθηκε σήμερα ότι είχε ζητήσει να διαπιστευθεί ως κοινοβουλευτικός συντάκτης στη Βουλή, επιδεικνύοντας πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ. Στην Εισαγγελία διαβιβάζει τον σχετικό φάκελο ο πρόεδρος της Βουλής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν περίπου 1,5 μήνα ο Μ. Φουρθιώτης αιτήθηκε να λάβει διαπίστευση από τη Βουλή, χρησιμοποιώντας την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ. Το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, ενώ μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ο Κωνσταντίνος Τασούλας αποφάσισε να διαβιβάσει τον φάκελο στον εισαγγελέα με το ερώτημα της απόπειρας εξαπάτησης. Στο φάκελο περιλαμβάνεται και φωτοτυπία της πλαστής ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι