Και “ονόματα” στα κορονομπούζουκα;

Και “ονόματα” στα κορονομπούζουκα;

Επί τρεις μήνες φέρεται να λειτουργούσε “κανονικά” με θαμώνες κάθε Παρασκευή και Σάββατο το μπουζουξίδικο στη Λιοσίων, όπου επίσης φέρεται να είχε κάνει και εμφανίσεις ως guest star ο Θέμης Αδαμαντίδης και άλλοι γνωστολι καλλιτέχνες του χώρου. Ομως το βίντεο που αναρτήθηκε σε διάφορους ιστοτόπους με τον Αδαμαντιδη, ήταν παλαιότερης εμφάνισής του στο κέντρο “Βella Vita” και όχι επί κορονοϊού.

Ως υπεύθυνοι του κέντρου εμφανίζονται δύο Αλβανοί πολίτες. Το κατάστημα κλείδωνε και κατέβαζε ρολά όταν είχαν μπει οι θαμώνες και ξανάνοιγε τα χαράματα, στις 5. Η παράνομη λειτουργία του αποκαλύφθηκε μετά από πληροφορίες και παρακολούθηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τη συνδρομή της Ασφάλειας Αττικής. Οι δύο υπεύθυνοι του καταστήματος συνελήφθησαν. Εκτός από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, επιβλήθηκε σε έκαστο διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. Επίσης, το κατάστημα σφραγίστηκε, ενώ πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε στους 20 θαμώνες που συνελήφθησαν μέσα στο κέντρο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι