Καίει το “Ράδιο Αρβύλα” το “revenge porn” του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Καίει το "Ράδιο Αρβύλα το"revenge porn" του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η αποκάλυψη ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ένας από τους παρουσιαστές της τηλεοπτικής εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα” εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικού εκβιασμού έχει άμεσες επιπτώσεις, στον αν θα συνεχίσει να βγαίνει η εκπομπή στον αέρα, από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε άμεσα την αποχώρηση του Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή, μετά από καταγγελία πρώην συντρόφου του ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Ο Κανάκης ξεκαθάρισε πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις για τη συνέχεια του “Ράδιο Αρβύλα” και επισήμανε ότι η τρέχουσα εβδομάδα έτσι κι αλλιώς θα ήταν η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα που η εκπομπή θα προβαλλόταν κανονικά, συνεπώς με το νέο έτος θα έχουμε την οριστική απάντηση για το αν θα “κοπεί” ή όχι η εκπομπή.

Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε, από την πλευρά του ανακοίνωση για το συμβάν αναφέροντας: «Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του “Ράδιο Αρβύλα” και “VINΥΛΙΟ”, η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

Η εμπλοκή του Στάθη Παναγόπουλου στο “revenge pοrn” (εκδικητικό πορνό) που είναι η χρήση και η διαδικτυακή ανάρτηση προσωπικών φωτογραφιών και βίντεο, σεξουαλικού περιεχομένου, με στόχο τον εξευτελισμό του θύματος, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στα social media. Οι χρήστες τους επικρίνουν τόσο τον Παναγιωτόπουλο όσο και τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Επιπλέον, κάποιοι χρήστες του twitter  επανάφεραν και ένα παλιό βίντεο του Αντώνη Κανάκη στο οποίο επιτιθόταν στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η οποία δήλωνε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το “σκοτεινό παρελθόν” του Δημήτρη Λιγνάδη, κατηγορώντας την  ότι δύσκολα πιστεύει κανείς ότι δεν ενημερώθηκε για το ποιόν ενός από τους βασικούς συνεργάτες της.

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Facebook στέλνει μήνυμα στον Αντώνη Κανάκη υποστηρίζοντας ότι «καλό είναι στην ζωή να είμαστε πιο μετρημένοι στην κριτική μας προς τους άλλους» και θεωρεί ότι ο παρουσιαστής οφείλει μια δημόσια συγγνώμη στη Λίνα Μενδώνη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι