Καιγόταν, 20 τράβαγαν ΒΙΝΤΕΟ, ένας τον έσωσε, αίσχος & δόξα των ανθρώπων

Καιγόταν, 20 τράβαγαν ΒΙΝΤΕΟ, ένας τον έσωσε, αίσχος & δόξα των ανθρώπων

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή της ηρωικής διάσωσης ενός οδηγού από το κατεστραμμένο φλεγόμενο αμάξι του σε αυτοκινητόδρομο της πολιτείας Φλόριντα, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Συγκεκριμένα, ο οδηγός προσπαθούσε ματαίως να βγει από το όχημά του που είχε αρπάξει φωτιά, έπειτα από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ένας περαστικός, ο Τζιμ Ανγκούλο, που τράβηξε και το οπτικό υλικό, είπε στον οδηγό να βγει από το φορτηγάκι του που είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Είκοσι άτομα τράβαγαν βίντεο τον άνθρωπο να καίγεται στο αυτοκίνητο και δεν τον βοηθούσε κανείς

Όταν εκείνος του απάντησε ότι είχε εγκλωβιστεί, ο Ανγκούλο έτρεξε να τον βοηθήσει να βγει από το φλεγόμενο όχημα. «Κανείς δεν έκανε τίποτα. Ήταν 20 άνθρωποι και τράβαγαν με το κινητό τους τηλέφωνο και κανείς τους δεν έκανε τίποτα», ανέφερε ο Ανγκούλο στον τηλεοπτικό σταθμό WSVN-TV. «Σκέφτηκα πως έπρεπε να το κάνω εγώ. Έτρεξα προς το μέρος του και μαζί με ένα άλλο άτομο τον τραβήξαμε από το φορτηγάκι», τόνισε ο Ανγκούλο. Να σημειώσουμε ότι ο οδηγός από τη φωτιά στο όχημα υπέστη εγκαύματα στα πόδια του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι