Κακοκαιρία: Νεκρός ανασύρθηκε ο 52χρονος νυχτοφύλακας στην Αιτωλοακαρνανία

Κακοκαιρία: Νεκρός ανασύρθηκε ο 52χρονος νυχτοφύλακας στην Αιτωλοακαρνανία

Τον πρώτο νεκρό μετρά δυστυχώς η κακοκαιρία Casandra στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς ανασύρθηκε η σορός του αγνοουμένου νυχτοφύλακα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο αγνοούμενος από την κακοκαιρία Cassandra στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε δυστυχώς νεκρός.

Πρόκειται για 52χρονο άνδρα, που εργαζόταν ως νυχτοφύλακας σε λατομείο στην περιοχή Λεπενού και παρασύρθηκε από χείμαρρο, μετά από ρέμα που φούσκωσε στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (05.10,24) χωρίς τις αισθήσεις του, σε απόσταση 6 -7 χιλιόμετρα από το σημείο, όπου βρισκόταν το φυλάκιό του, κοντά στο χωριό Στράτος.

Τον εντόπισαν άνδρες της ομάδας ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ που επιχειρούσαν στην περιοχή.

«Ο άνθρωπος ήταν νυχτοφύλακας σε μια επιχείρηση πάνω στο βουνό μέσα στο δάσος. Όλη η ζημιά εκεί έγινε, κατέβηκε πάρα πολύ νερό, τόσο νερό δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου, κατέβαινε χείμαρρος από ψηλά και έκανε θόρυβο, φανταστείτε ότι με ξύπνησε αυτός ο θόρυβος», δήλωσε στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής, όπου έγινε η τραγωδία.

«Κοιμόταν σε ένα κοντέινερ και το ρέμα αυτό που δημιουργήθηκε παρέσυρε αυτό το κοντέινερ», είπε ο ίδιος.

Πηγή: NewsIt

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx