Κακοκαιρία στην Αττική, βελτίωση τη νύχτα

Κακοκαιρία στην Αττική,  βελτίωση τη νύχτα

Καταιγίδα χτυπά αυτή την ώρα την Αθήνα καθώς και πολλές άλλες περιοχές της χώρας. Όσον αφορά στην Αττική ο καιρός θα βελτιωθεί τη νύχτα και αύριο προβλέπεται να είναι αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις.

Σήμερα είχε κακοκαιρία η δυτική Πελοπόννησος, η δυτική Θεσσαλία, η κεντρική Στερεά, η Θράκη, κατά τόπους η Μακεδονία αλλά και άλλες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, ενώ από το απόγευμα η κακοκαιρία “χτύπησε” και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ενώ τη νύχτα προβλέπεται να “πιάσει” και τα Δωδεκάνησα.

Αύριο προβλέπεται κακοκαιρία στη Θράκη και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου καθώς και στα Δωδεκάνησα.Η ΕΜΥ προβλέπει βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται τοπικά βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια, με πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές
ώρες στα βόρεια και στο Αιγαίο.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι