Ξέσπασμα της οικογένειας Καλλιάνου κατά του Αττικού: Να βγει ο Άδωνις να πει ότι έχουμε δίκιο

Ξέσπασμα της οικογένειας Καλλιάνου κατά του Αττικού: Να βγει ο Άδωνις να πει ότι έχουμε δίκιο
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Καλλιάνος στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για τον Προυπολογισμό του Κράτους για το 2021, Αθήνα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί και ακολουθήσει ψηφοφορία την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Σε βαρύτατες καταγγελίες κατά του Αττικού Νοσοκομείου προχώρησε ο Γιάννης Καλλιάνος, τονίζοντας πως «θα γίνω ο εφιάλτης τους» και καλώντας τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, να βγει δημοσίως και να αποκαλύψει όλους τους διαλόγους που είχαν κατά την περίοδο νοσηλείας του πατέρα του, ο οποίος πέθανε χθες.

«Το να κινηθώ νομικά είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω», σημείωσε ο κ. Καλλιάνος, λέγοντας πως όλοι τον διαβεβαίωναν, τον ίδιο και την οικογένειά του, ότι ο πατέρας του πηγαίνει καλύτερα: «Εξαιρετικά πηγαίνει ο μπαμπάς σας, οι εξετάσεις είναι εξαιρετικές, όλα πάνε πάρα πολύ καλά, μην ανησυχείτε καθόλου», ισχυρίζεται ότι του έλεγαν.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης, απορώ πώς δεν βγαίνει να πει ο ίδιος ότι ο ‘Γιάννης ο Καλλιάνος έχει δίκιο, με εκλιπαρούσε και μου έλεγε πεθαίνει ο πατέρας μου, κάνε κάτι’, γιατί δεν βγαίνει ο Άδωνις, που ήτανε φίλος μου και είναι», διερωτήθηκε ο βουλευτής. «Ενδιαφέρθηκε και πολύ μάλιστα», είπε για τον υπουργό Υγείας, μεταφέροντας τη συνομιλία τους: «Με πήρε ο Άδωνις και μου είπε: ‘Γιάννη, έχει γίνει ιατρικό συμβούλιο και ο πατέρας σου πάει εξαιρετικά. Δεν είναι η ιδιότητά μου να λέω στον γιατρό ποιον θα βάλει στις εντατικές’ και σωστά μου το είπε αυτό».

Εν τούτοις, ο Γιάννης Καλλιάνος, που μίλησε στον Ant1 το πρωί της Παρασκευής, ζήτησε επισταμένως «να βγει ο Άδωνις να πει αυτή τη λεπτομέρεια καθώς υπερασπίζεται το ΕΣΥ», τόνισε και συνέχισε: «Άδωνι Γεωργιάδη, τιμάς την παράταξη, τιμάς τα παντελόνια σου και είσαι άντρας και σε αγαπώ. Ενδιαφέρθηκες, γιατί σε έπαιρνα κι έκλαιγα με λυγμούς», είπε.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Καλλιάνος αποκάλυψε πως η χειρουργική επέμβαση στον πατέρα του, κατά την οποία οι γιατροί ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του ποδιού του, έγινε στο δωμάτιο του νοσοκομείου που βρισκόταν και όχι σε χειρουργείο: «Ξέρεις πού τον χειρούργησαν; Μέσα σε ένα απλό δωμάτιο χωρίς ρόμπες, πήραν το κλαδευτήρι και έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου. Είμαι άνθρωπος που δεν λέω ψέματα, του πατέρα μου το δάχτυλο το κόψανε χωρίς τη διαδικασία που έπρεπε να γίνει». «Τούς βάζουν μέσα με το τσουβάλι, τους κόβουν με κλαδευτήρια τα χέρια και τα πόδια και όποιος ζήσει, έζησε», επανέλαβε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και επισήμανε: «Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο. Όσοι πήραν ελαφρά την περίπτωση του πατέρα μου, θα λογοδοτήσουν. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις οι γιατροί».

Τί καταγγέλλει η μητέρα

Ξέσπασε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου, με αφορμή τον θάνατο του συζύγου της, Δημήτρη, μιλώντας για τους γιατρούς αλλά και για τις συνθήκες νοσηλείας του στο «Αττικόν» νοσοκομείο.

«Το πολύ άσχημο ήταν ότι του έκαναν την εγχείρηση στο κρεβάτι και δίπλα ήταν άρρωστος. Μπήκε ο γιατρός μέσα και μου λέει θα του κάνω τώρα την εγχείρηση και του είπα “άρα θα φύγετε”, μου απάντησε “όχι εδώ”. Μετά από 20 λεπτά μου είπαν μπείτε μέσα, είναι καλά. Ήταν το πόδι του μέσα στο αίμα, δεν υπήρχαν σεντόνια. Βίωσα πολύ άσχημες καταστάσεις» ανέφερε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου, μιλώντας στον Alpha.

Ενώ πρόσθεσε: «Χάσαμε δέκα μέρες που θα μπορούσε να ζει αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος. Δεν πρέπει να βάζουν ταμπέλες σε καθηγητές, όταν μπαίνει μέσα ο καθηγητής και σφυρίζει».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι