Καλπάζει ο κορονοϊός στην Ινδία: 96.424 κρούσματα, 1.174 νεκροί σε 24 ώρες

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Η Ινδία ανέφερε 96.424 νέα περιστατικά μόλυνσης από το νέο κορονοϊό κατά το τελευταίο 24ωρο, ενώ ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων έχει αυξηθεί στα 5,2 εκατομμύρια περιστατικά μόλυνσης, όπως δείχνουν σήμερα, τα στοιχεία του ομοσπονδιακού υπουργείου Υγείας.

Η Ινδία καταγράφει τη μεγαλύτερη αύξηση στα ημερήσια περιστατικά μόλυνσης από τα τέλη Αυγούστου, ενώ διαφαίνεται πιθανό να ξεπεράσει τις ΗΠΑ, ως η χώρα με το μεγαλύτερο αριθμό περιστατικών μόλυνσης από την COVID-19 παγκοσμίως. Ο αριθμός των θανάτων από το νέο κορονοϊό στην Κίνα παραμένει σε σχετικό χαμηλό επίπεδο, με το δείκτη θνησιμότητας να καταγράφεται στο 1,62%. Σήμερα, το υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι 1.174 άνθρωποι πέθαναν από την COVID-19 κατά το τελευταίο 24ωρο, με το συνολικό αριθμό των θανάτων να φτάνει στους 84.372.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι