Κάλπες στο ΚΙΝΑΛ για όνομα και αντιπροσώπους στο Συνέδριο

Κάλπες στο ΚΙΝΑΛ για όνομα και αντιπροσώπους στο Συνέδριο,

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί η εσωκομματική ψηφοφορία στο Κίνημα Αλλαγής, τα μέλη του οποίου καλούνται να επιλέξουν την ονομασία του ανάμεσα στο ισχύον Κίνημα Αλλαγής ή το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, με τα αντίστοιχα σύμβολα, το τριαντάφυλλο και τον πράσινο ήλιο.

Ταυτόχρονα ψηφίζουν για την εκλογή των νέων τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών και την εκλογή των αντιπροσώπων στο συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου. Ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο εκλογικό κέντρο που λειτουργεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην Οδό Ακαδημίας.

Δικαίωμα ψήφου έχουν περίπου 180 χιλιάδες μέλη αλλά και οι φίλοι του κόμματος. Οι φίλοι του κόμματος που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη μπορούν σήμερα να προσέλθουν στις κάλπες, να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής μέλους και να ψηφίσουν στη συνέχεια για το όνομα του κόμματος και την εκλογή των νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων. Επιδίωξη της Χαριλάου Τρικούπη είναι να προσέλθουν μαζικά τα μέλη του ΚΙΝΑΛ, ώστε να επιβεβαιωθεί η δυναμική που καταγράφεται τον τελευταίο καιρό στις δημοσκοπήσεις και να έχει ρόλο ρυθμιστή στο μετεκλογικό σκηνικό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι