VIDEO

Καμηλοπάρδαλη αντί να φάει ποπκορν σήκωσε στον αέρα κοριτσάκι

Καμηλοπάρδαλη αντί να φάει ποπκορν σήκωσε στον αέρα κοριτσάκι

Οι γονείς ενός δίχρονου κοριτσιού έκαναν με το αυτοκινητό τους βόλτα σε πάρκο με ζώα στο Τέξας και είχαν την φαεινή να ταΐσουν καμηλοπάρδαλη με το παιδάκι προτεταμένο. Το ζώο προς στιγμήν άρπαξε το κοριτσάκι από τη μπλούζα και το σήκωσε, αλλά η μάνα πρόλαβε και το τράβηξε πίσω. Η μικρή είναι καλά και ζήτησε από τη μαμά της μια λούτρινη καμηλοπάρδαλη.

Στην αρχή του βίντεο ακούγεται η μαμά να μιλάει “χαριτωμένα” και ξαφνικά σταματάει και το βίντεο και οι ομιλίες. Από το κινητό άλλων που βρίσκονταν στο επόμενο ΙΧ βλέπουμε το αίσιο τέλος.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο την ώρα που η μικρή με τους γονείς της τάιζαν μαζί τα ζώα στο Κέντρο Άγριας Ζωής Fossil Rim στο Γκλεν Ρόουζ του Τέξας. Η καμηλοπάρδαλη έσκυψε να πάρει τροφή από τα χέρια της μικρής αι της μαμάς της, αλλά μάλλον κατά λάθος έπιασε ο κορίτσι από την μπλούζα. Η καμηλοπάρδαλη την σήκωσε στον αέρα, ωστόσο η μαμά αντέδρασε αστραπιαία και τέλος καλό, όλα καλά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι