Καναδάς: 19χρονος σκότωσε τέσσερα παιδιά, τη μητέρα τους και έναν άνδρα

Καναδάς: 19χρονος σκότωσε τέσσερα παιδιά, τη μητέρα τους και έναν άνδρα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Οτάβα αλλά και όλος ο Καναδάς, από ένα ανεξήγητο μέχρι στιγμής συμβάν: τη δολοφονία μιας οικογένειας από τη Σρι Λάνκα από έναν νεαρό συμπατριώτη τους που έμενε στο ίδιο σπίτι. Τα κίνητρα είναι άγνωστα.

Κανένα μέσο δεν αναφέρεται σε ψυχιατρικά προβλήματα του δράστη, ο οποίος μαχαίρωσε τον πατέρα και όταν αυτός βγήκε έξω να ζητήσει βοήθεια, ο νεαρός μαχαίρωσε τη γυναίκα, τα παιδάκια και έναν 40χρονο άνδρα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα χαράματα (ώρα Ελλάδας) και 11 τη νύχτα στην Οτάβα. Σύμφωνα με τους περιοίκους, σε μια κατά τα άλλα ήσυχη, συνηθισμένη γειτονιά, στο σπίτι ζούσε μια 35χρονη γυναίκα με τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγό της, ενώ πιστεύουν ότι φιλοξενείτο και ο φοιτητής δράστης.

Κάποιος είπε ότι άκουσε πυροβολισμό και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία όταν κατέφθασε βρήκε τραυματισμένο στο δρόμο τον πατέρα της οικογένειας να ωρύεται και να καλεί σε βοήθεια. Ομως όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι ήταν αργά: βρήκαν μαχαιρωμένα τα παιδάκια, τη μάνα και έναν 40χρονο. Ήταν όλοι νεκροί. Ο δολοφόνος ήταν ακόμη εκεί. Τα παιδάκια ήταν ηλικίας από 2 μηνών έως 7 ετών.

Αρχικά οι αστυνομικοί νόμισαν ότι επρόκειτο για εκτελέσεις με όπλο, όμως τελικά κατέληξαν ότι χρησιμοποιήθηκε μαχαίρι. Είναι άγνωστο ποιος ήταν εκείνος που πυροβόλησε αρχικά και αν όντως υπήρξε πυροβολισμός ή αυτός που τηλεφώνησε κατάλαβε ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε μέσα στο σπίτι της οικογένειας,  και ίσως ανέφερε στο τηλέφωνο πυροβολισμό προκειμένου να “τρέξει” η αστυνομία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι