Κάνουν έρανο στην Αγγλία για να πληρώσουν τη μεταφορά της σορού του άτυχου τουρίστα

Κάνουν έρανο στην Αγγλία για να πληρώσουν τη μεταφορά της σορού του άτυχου τουρίστα

Φίλοι του 57χρονου Βρετανού που πέθανε από μη εγκληματική ενέργεια στη Σκιάθο σχεδόν πριν από δέκα μέρες, προσπαθούν να μαζέψουν περίπου 4.000 ευρώ για να μεταφερθεί η σορός στην πατρίδα του εκλιπόντα, αλλά και χρήματα για την κηδεία που στοιχίζει άλλα τόσα.

Από τα συμφραζόμενα τεκμαίρεται ότι ο γιος του νεκρού τουρίστα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το κόστος. Ο εκλιπών ζούσε στην πόλη Belper της Μεγάλης Βρετανίας και ερχόταν τα τελευταία πέντε χρόνια κάθε καλοκαίρι στη Σκιάθο για διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Skiathoschannel.gr λάτρευε την Ελλάδα, τα yachts και το ποδόσφαιρο.

Ο Martin Richards παραθέριζε μόνος του στο νησί από τις 28 Ιουλίου και βρέθηκε νεκρός από οικοδόμους στις 9 Αυγούστου σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείου της Μεγάλης Άμμου, σε περιφραγμένο χώρο. Τα αίτια θανάτου δεν έγιναν γνωστά, αλλά έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Φίλοι του γιου του Ryan Richards, από την πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας, κάνουν έκκληση μέσω διαδικτύου για να συγκεντρωθούν χρήματα με σκοπό να μεταφερθεί η σορός του πατέρα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του. «Όπως πιθανότατα γνωρίζετε μέχρι στιγμής, ο Martin πέθανε την Παρασκευή 9 Αυγούστου στην Ελλάδα. Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να συγκεντρώσουμε χρήματα για τον γιο του Ryan, ο οποίος έχει τώρα το τρομερό καθήκον να τον φέρει πίσω στο σπίτι και να τακτοποιήσει την κηδεία. Όλα αυτά είναι πολύ δαπανηρά για έναν νεαρό άνδρα. Γι’ αυτό παρακαλώ δώστε ό,τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Έστω μια μικρή βοήθεια, για να φέρουμε τον Martin στο σπίτι και να του δώσουμε ένα σωστό αποχαιρετισμό. Ευχαριστώ πολύ» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι