Καραμπόλα με έξι ελαφρά τραυματίες στην Αθηνών-Λαμίας

Καραμπόλα με έξι ελαφρά τραυματίες στην Αθηνών-Λαμίας

Καραμπόλα με τέσσερα ΙΧ σημειώθηκε στην Εθνική Οδό, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Μαλακάσας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ευτυχώς ελαφρά, έξι άτομα.

Η καραμπόλα προκάλεσε και μποτιλιάρισμα σε μήκος άνω των 2 χιλιομέτρων. Η έξοδος των Αθηναίων και των Θεσσαλονικέων συνεχίστηκε και σήμερα πάντως, όχι με τους χθεσινούς ρυθμούς, αλλά πάντως με ένταση, που έχει ως συνέπεια αυξημένη κίνηση σε όλα τα ρεύματα κυκλοφορίας από και προς μεγάλες πόλεις. Δεν είναι εξάλλου αμελητέος ο αριθμός των εκδρομέων που επιστρέφει στα αστικά κέντρα, καθώς πολλοί προτιμούν τις πόλεις κατά τον Δεκαπενταύγουστο και εκδράμουν ξανά όταν περάσουν οι γιορτές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι