Κασσελάκης: “Δεν μου είναι εύκολη απόφαση οι διαγραφές”

Κασσελάκης: "Δεν μου είναι εύκολη απόφαση οι διαγραφές"

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ η συντροφικότητα και η ανεκτικότητα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε δεύτερη παρέμβασή του σήμερα στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», δήλωσε πως το βασικό είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα «υγιές κόμμα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ η συντροφικότητα και η ανεκτικότητα και να μην πορσβάλλουν κάποιοι τους συντρόφους τους. Σημείωσε, δε, ότι πρέπει «να αφουγκραστούμε τη βάση του κόμματος» που θέλει μια «κυβερνητική αριστερά». Όσον αφορά, τέλος, τις διαγραφές/αποχωρήσεις σχολίασε πως «δεν είναι εύκολη αποφάση» ούτε γι’ αυτόν.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι