Κασσελάκης: “Ο πρωθυπουργός είπε ψέματα στους ακρίτες μας”

Χρειάζεται ριζική επανεκκίνηση του ΕΣΥ, δήλωσε ο Κασσελάκης από το νοσοκομείο της Κω

Σκληρή δήλωση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επιτίθεται, με ανάρτηση του στα social media, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, κατηγορώντας τον ότι είπε ψέματα στους κατοίκους της ακριτικής Γαύδου.

Συγκεκριμένα ανάφερει: «Πιάστηκε ο πρωθυπουργός να λέει ψέματα στους ακρίτες μας στη Γαύδο ότι θα βάλει τηλεκπαίδευση στα γυμνασιόπαιδά τους ώστε να μείνουν στο νησί. Μιλάμε για ακριτική περιοχή, όπου κάθε Έλληνας είναι σημαία της πατρίδας μας. Για το βίντεο από την επίσκεψή μου στη Γαύδο και τη συνάντησή μου με τη μητέρα δύο γυμνασιόπαιδων, που αποκάλυψε το πρωθυπουργικό ψέμα, δόθηκε εντολή από το Μαξίμου προς τα ΜΜΕ να το “πνίξουν”. Κάποιοι λίγοι προς τιμήν τους δεν πειθάρχησαν». Ο κ. Κασσελάκης έκλεισε λέγοντας: «Στο τέλος θα νικήσουμε. Γιατί μπορεί η ενημέρωση να είναι 107, αλλά εμείς είμαστε χιλιάδες».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι