Κασσελάκης: Εγώ δεν είμαι Ανδρουλάκης – Παρών και ο Τσίπρας στην ομιλία

Κασσελάκης: Εγώ δεν είμαι Ανδρουλάκης – Παρών και ο Τσίπρας στην ομιλία

Λίγα 24ωρα πριν τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην  κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, επιτέθηκε στον επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη.

Είπε χαρακτηριστικά «εμένα δεν με κρατάτε από πουθενά, δεν είμαι Ανδρουλάκης». Είχε πει και στο παρελθόν ότι ο κ. Ανδρουλάκης έπρεπε να είχε κάνει μήνυση για το θέμα του. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε αναλυτικά για το θέμα της μήνυσης σε συνέντευξή του στο Open.

Eιδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε τα εξής: «Δεν περίμενα ποτέ ότι σε ευρωπαϊκό κράτος θα έχει συγκροτηθεί ένας τέτοιος μηχανισμός μαύρης προπαγάνδας που να επιχειρεί να τσακίσει, να συντρίψει, να εξοντώσει τον πολιτικό του αντίπαλο. Που να προσπαθεί να φτάσει μέχρι το μεδούλι της ψυχής του άλλου και να αμφισβητήσει την εντιμότητα και την αξιοπρέπειά του. Το έζησα με τη δημοσιοποίηση των περιουσιακών μου στοιχείων. Τέτοια λύσσα. Τέτοια λάσπη. Τέτοιο ψέμα. Τέτοιο στημένο παιχνίδι. Τέτοια ανοιχτή γραμμή Μαξίμου και εντεταλμένων του ΜΜΕ, δεν φανταζόμουν ποτέ στη ζωή μου.

»Από ποιους, φίλες και φίλοι; Από τον Μαχάτμα Γκάντι της ελληνικής πολιτικής; Όχι! Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Από την οικογένεια που έσκαβε να φυτέψει και έβρισκε αρχαία στο χωράφι της. Από τον άνθρωπο που σπούδασε με μέσον, μπήκε στην εθνική τράπεζα με μέσον, απέτυχε με μέσον, έπιασε το οικογενειακό έδρανο στη Βουλή και έρχεται να παρουσιαστεί ως τιμητής των ανθρώπων έχοντας 39 ακίνητα με τον μισθό του βουλευτή, αδήλωτο σπίτι, αδήλωτη off shore και δύο ολόκληρα χρόνια να παρουσιάσει πόθεν έσχες γιατί κρατάει ο ίδιος κλειστή την ηλεκτρονική πλατφόρμα!

»Τον προκάλεσα: Είναι ο πρωθυπουργός. Με ένα τηλεφώνημα μπορεί να ανοίξει την πλατφόρμα. Του είπα: Κύριε Μητσοτάκη, ανοίξτε την ηλεκτρονική πλατφόρμα για το 2023 να πάμε μαζί αύριο να καταθέσουμε τα πόθεν έσχες μας. Να δούμε πού θα τρέχουν να κρυφτούν τα τρολ, οι περούκες και τα πληρωμένα πιστόλια σας. Και τι κάνει τώρα; Τι κάνει τώρα που μιλάμε: Δίνει τρίμηνη παράταση στην υποβολή των δηλώσεων για το 2023 – και των αρχικών. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα ανοίξει ούτε στις 30 Ιουνίου, αλλά τρεις μήνες μετά. Τι φοβάται; Κρύβει κάτι ή θέλει να κρατάει δέσμιο τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

»Κύριε Μητσοτάκη, σας τα είπαν λάθος. Εγώ δεν είμαι Ανδρουλάκης να με κρατάτε με τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ. Δεν με κρατάτε από πουθενά. Γιατί κανένας δεν με κρατάει από πουθενά», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης, αφήνοντας εκ νέου αιχμές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Στην ομιλία Κασσελάκη παρευρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx