Κασσελάκης: Θα πάω στη Δυτική Όχθη αν με αφήσει το Ισραήλ

Κασσελάκης: Θα πάω στη Δυτική Όχθη αν με αφήσει το Ισραήλ

Έδειξε να αμφιβάλει για το αν θα μπορέσει να επισκεφθεί την Παλαιστίνη ο Στέφανος Κασσελάκης, παρότι είχαν γίνει οι σχετικές διευθετήσεις. Είπε: «Ίσως αποτελέσει εμπόδιο το ότι είμαι ο μόνος αμερικανόφερτος όπως λένε που πήρε θέση υπέρ του Παλαιστινιακού κράτους”.

Κατά τη διάρκεια σύντομης συνάντησής του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, στο περιθώριο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ακρίβεια στην ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στην επίσκεψη του στην Παλαιστίνη αλλά και στα οικονομικά.

Για την Παλαιστίνη είπε: «Θα πάω την Κυριακή στη Δυτική Όχθη, αν βέβαια με αφήσει το Ισραήλ». Στην ερώτηση «Γιατί; Δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις;», απάντησε: «Ναι, αλλά μετά τη δήλωση που έκανα για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους… Εξάλλου, είμαι ο μόνος “αμερικανόφερτος”, όπως λένε, που είπε κάτι τέτοιο».

Όσον αφορά στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι είναι υλοποιήσιμο και η μόνη ελπίδα για βελτίωση των πραγμάτων, όμως σημείωσε ότι «δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα όταν αναλάβουμε. Και δεν μπορούμε να λέμε ότι η Ελλάδα ευημερεί, την ώρα που το 20% όντως περνάει καλύτερα, αλλά το 80% είναι σε χειρότερη κατάσταση από παλιότερα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι