Κασσελάκης: Θέλω δύο θητείες ως πρωθυπουργός – Δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα

Κασσελάκης: Θέλω δύο θητείες ως πρωθυπουργός – Δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα

Εν μέσω της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μίλησε σε συνέντευξη στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha, η οποία θα προβληθεί απόψε στις 00:15 εφ΄όλης της ύλης.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται στο τρέιλερ της εκπομπής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ερωτώμενος για το «πολιτικό του πλάνο» τόνισε: «Θα ήθελα να μπορέσω να υπηρετήσω ως πρωθυπουργός για δύο θητείες. Να ολοκληρώσω ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και ως κυβέρνηση να ενώσουμε την Ελλάδα, να αποκεντρώσουμε και να λύσουμε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα».

Όσο για την φράση του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος αποπέμφθηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος είχε δηλώσει πως «κάνει για καμιά μπύρα, όχι όμως για ηγέτης», ο ίδιος απάντησε: «Είμαι και τα δύο. Και ηγέτης και για μπύρες».

Όσο για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η φράση του για τον σταυρό, που σχημάτισε το λάδι στη βάπτισή του, τόνισε: «Δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα. Δεν είναι κακό να πιστεύει ό,τι θέλει να πιστεύει, αρκεί να είναι σύννομο και ηθικό».

Τέλος, μιλώντας για τα προσωπικά του και τα σχέδιά του στο μέλλον με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ, αποκάλυψε πως τα παιδιά είναι στο πλάνο. «Θα ήθελα μέχρι τα 40» λέει. Επίσης είπε πως στο σπίτι μαγειρεύουν και οι δύο. «Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω μια κλήση στο τηλέφωνο όσο το κάνω αυτό. Μας αρέσει πάρα πολύ η ζωή στο σπίτι και η φύση», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για το σύνθημα «Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια» που πρόβαλλε και ο Γιώργος Αυτιάς, ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε ότι το ίδιο σύνθημα το είχε υιοθετήσει η Χούντα. Παραδέχτηκε ότι είναι θρήσκος με σεβασμό στα «πιστεύω» των άλλων, λέγοντας πως πρέπει να «σπάσει» το στερεότυπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εναντίον της παράδοσης. Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι η φράση του κυρίου Μητσοτάκη περί εισαγόμενου αρχηγού, πείραξε την ομογένεια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι