Καταδικάζουν ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση την επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΪ

Καταδικάζουν ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση την επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΪ

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, καταδίκασε την επίθεση με μολότοφ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας πως «οι επιθέσεις που βάλλουν κατά της ελευθερίας του Τύπου βάλλουν κατά της Δημοκρατίας».

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είναι καταδικαστέα, στρέφεται κατά εργαζομένων και διευκολύνει εκείνους που τις τελευταίες ημέρες επιχειρούν να συνδέσουν τέτοιες ενέργειες με τη δίκαιη διαμαρτυρία του λαού και της νεολαίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Η Ελληνική Λύση «καταδικάζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την επίθεση με μολότοφ στο κτίριο του ΣΚΑΪ» και σημειώνει: «Παρά το ότι ο ΣΚΑΪ ουδέποτε φιλοξενεί στελέχη ή έστω τις απόψεις της Ελληνικής Λύσης, θεωρούμε ότι κάθε επίθεση σε μέσα ενημέρωσης είναι επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι