Καταδίωξη στην Πατησίων σε βανάκι με 15 μετανάστες – Τράκαρε σε διάφορα ΙΧ

Καταδίωξη στην Πατησίων σε βανάκι με 15 μετανάστες – Τράκαρε σε διάφορα ΙΧ

Επεισοδιακή καταδίωξη έλαβε χώρα το μεσημέρι, όταν στην λεωφόρο Ιωνίας αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτο ένα βανάκι και διαπίστωσαν μέσω ασυρμάτου ότι είχε όντως πλαστές πινακίδες. Ζήτησαν με ηχητικά σήματα από τον οδηγό να σταματήσει. Εκείνος μπήκε σε στενά και κατέληξε στην οδό Νικοπόλεως τρακάροντας σε διάφορα οχήματα, ώσπου συνελήφθη την ώρα που διέφευγε τρέχοντας με τα πόδια. Στο βαν ήταν στοιβαγμένα 15 άτομα.

Διαπιστώθηκε εν συνεχεία ότι εις βάρος του 39χρονου οδηγού εκκρεμούσε ποινή κάθειρξης 36 ετών και χρηματική ποινή 95.000 ευρώ για σωρεία παρομοίων υποθέσεων. Οι 15 μετανάστες –10 ενήλικες και 5 ανήλικοι, μεταξύ των οποίων ήταν έξι γυναίκες- οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής και επελήφθη προανακριτικά το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 39χρονος παρέλαβε τους μετανάστες, νωρίς σήμερα το πρωί από περιοχή του Νομού Μαγνησίας για να τους μεταφέρει στην Αθήνα και έλαβε 2.000 ευρώ για κάθε ενήλικα και 1.000 για κάθε ανήλικο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι