Καταιγίδα στην Αττική – Θα βρέχει και τη νύχτα

Καταιγίδα στην Αττική – Θα βρέχει και τη νύχτα

Ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε στην Αττική ενώ σε ορισμένες περιοχές (όπως στη Νίκαια) υπήρξε και διακοπή ηλεκτροδότησης. Στην Αθήνα θα βρέχει μέχρι τα χαράματα, αλλά χωρίς καταιγίδες στη διάρκεια της νύχτας.

Αύριο ο καιρός θα είναι καλύτερος από άποψη βροχής, αλλά θα κάνει περισσότερο κρύο και προβλέπονται χιονοπτώσεις.

vrohi.jpg

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού αύριο θα είναι στα δυτικά της χώρας ο άστατος καιρός και στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες.  Θα βρέχει και θα ρίχνει χιονόνερο σε αρκετές περιοχές και αναμένονται σποραδικές καταιγίδες στο Αιγαίο. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αλλά η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά σε όλη τη χώρα.

Στην Αττική προβλέπονται χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και θερμοκρασία 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx