Καταγγελία ότι 5χρονοι και 6χρονοι βίασαν 5χρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο!

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί του ΑΤ Αλεξανδρούπολης κλήθηκαν από γιατρούς του νοσοκομείου της πόλης, για περιστατικό αναφερόμενου βιασμού 5χρονου αγοριού. Ομως σύμφωνα με τοπικά μέσα, επειδή φαίνεται αδιανόητο να έκαναν κάτι τέτοιο τα πεντάχρονα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να το έκαναν μεγαλύτερα παιδιά, ίσως και εκτός νηπιαγωγείου, ή πιθανόν ενήλικες. Πάντως ακόμη δεν έχουμε μάθει τι λέει ακριβώς διαπιστώνει η ιατροδικαστική εξέταση και αν όντως σημειώθηκε κακοποίηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες και αδιασταύρωτες πληροφορίες, ο ανήλικος, που ανήκει στην μουσουλμανική κοινότητα, ενώ βρίσκονταν στο νηπιαγωγείο, κατά τη διάρκεια διαλείμματος φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από δύο συμμαθητές του, που δεν γνωρίζουμε αν επίσης ανήκουν την ίδια θρησκευτική κοινότητα ή όχι. Όπως αναφέρουν αυτές οι πληροφορίες, οι γονείς του 5χρονου φέρονται να αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει όταν το παιδάκι παραπονέθηκε χθες το απόγευμα για έντονη αδιαθεσία και εκείνοι το πήγαν στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Εκεί οι γιατροί κάλεσαν και ιατροδικαστή, καθώς υπήρξαν ενδείξεις που παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού. Αμέσως, διατάχθηκε δικαστική έρευνα και εξέταση του παιδιού από ψυχίατρο. Ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας ο οποίος σύμφωνα με κάποια μέσα διέταξε τη σύλληψη των γονέων των δύο μικρών παιδιών που φέρονται να κακοποίησαν το συμμαθητή τους, αλλά και της υπεύθυνης για επιτήρηση δασκάλας. Και οι τρεις αναζητούνται είτε για κατάθεση είτε ως κατηγορούμενοι -δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα μέχρι στιγμής. Άλλα μέσα ενημέρωσης απεναντίας αναφέρονται σε απλή λήψη καταθέσεων από όλους και όχι για συλλήψεις, καθώς το θέμα εξακολουθεί να διερευνάται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx