Καταρρίψαμε 22 drones και δύο πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από τη Ρωσία λέει το Κιέβο

Ρωσική επίθεση ευρείας κλίμακας με πυραύλους στο Κίεβο - Τουλάχιστον 10 τραυματίες

Η Ρωσία εκτόξευσε στη διάρκεια της νύκτας εναντίον της Ουκρανίας 33 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και δύο πυραύλους και η αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε 22 μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ανακοίνωσαν σήμερα οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

«Οι περιοχές που δέχθηκαν κυρίως επίθεση ήταν στο νότο και το βορρά. Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία και οι ουκρανικές Δυνάμεις Άμυνας κατέστρεψαν 22 εχθρικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Αρκετά περισσότερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη δεν έφθασαν στους στόχους τους», ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία της Ουκρανίας μέσω της πλατφόρμας Telegram.

Το Ρόιτερς επισημαίνει πως δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει από ανεξάρτητη πηγή την πληροφορία της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας. Οι ουκρανικές πολιτικές και στρατιωτικές αρχές δεν έχουν ακόμη αναφέρει αν η επίθεση προκάλεσε θύματα ή ζημιές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι