Κατάσταση ομηρίας στο Τέξας – Ραβίνος ανάμεσα στους αιχμαλώτους

Έκρηξη σε εργοστάσιο εκρηκτικών στα Γρεβενά

Τέσσερα άτομα βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας στο Τέξας των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και ένας ραβίνος. Το σκηνικό εξελίσσεται σε μία συναγωγή του Κόλεϊβιλ και ξεκίνησε κατά την διάρκεια της καθιερωμένης λειτουργίας που γίνεται κάθε Σάββατο. Η ομάδα SWAT για ειδικές επιχειρήσεις και βαρύ οπλισμό βρίσκεται στο σημείο σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στο Twitter.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, οι κάτοικοι της περιοχής που βρίσκεται σε άμεση επαφή με τη συναγωγή έχουν απομακρυνθεί προληπτικά από τις εστίες τους. Ο δράστης ισχυρίζεται ότι είναι αδερφός της Aafia Siddiqui, που καταδικάστηκε σε 86 έτη φυλάκισης για απόπειρα δολοφονίας στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης.

https://twitter.com/newsblogmedia/status/1482455684474376192?s=20

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι