Κατέληξε η μάνα του 45χρονου που πυρπόλησε τον πατέρα του

Κατέληξε η μάνα του 45χρονου που πυρπόλησε τον πατέρα του

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 80χρονη γυναίκα, που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα όταν είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στο διαμέρισμα που διέμενε, στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η ηλικιωμένη γυναίκα από τις 19 Απριλίου νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Σήμερα το πρωί κατέληξε.
Ο 45χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, παραμένει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό εκ προθέσεως.
Ο έτερος γιος της οικογένειας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα, στο οποίο διέμενε μαζί με τους γονείς του και τον αδερφό του και πλέον διαμένει μόνος του σε ένα μικρό εξοχικό σπίτι της οικογένειας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι