Κατέθεσε στον Άρειο Πάγο για τη Novartis ο Παναγιώτης Πικραμμένος

Κατέθεσε στον Άρειο Πάγο για τη Novartis ο Παναγιώτης Πικραμμένος

Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Ζαχαρή κατέθεσε, επί περίπου μιάμιση ώρα, ως μάρτυρας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.

Η κατάθεση έγινε στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που συνεχίζεται για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis. Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κατά την παραμονή του στο δικαστικό μέγαρο δεν προέβη σε δήλωση.

Ο κ. Πικραμμένος ήταν στην λίστα των δέκα πολιτικών προσώπων που στάλθηκε στην Βουλή ως εμπλεκόμενο πρόσωπο στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας. Όμως, στην συνέχεια η δικογραφία τέθηκε στο αρχείο από την Εισαγγελία Διαφθοράς, καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο ή ένδειξη περί τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Πικραμμένος, από το βήμα της Βουλής και πριν η δικογραφία ως προς αυτόν τεθεί στο αρχείο, είχε κάνει λόγο για «μυθιστορηματικές κατηγορίες».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι