Καθησυχάζει ο Λέκκας: “Πάνω από 5 Ρίχτερ δεν δίνει αυτό το ρήγμα”

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο σεισμολόγος Ευθύμιος Λέκκας, πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας.

«Δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία, γιατί το συγκεκριμένο ρήγμα δεν έχει δώσει σεισμούς μεγαλύτερους από 5 Ρίχτερ», είπε.

Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για ζημιές από το σεισμό που σημειώθηκε στις 06.05 μ.μ. με επίκεντρο 12 χλμ. βορειοδυτικά της Ραφήνας και μέγεθος 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Έγινε αισθητός στην Αθήνα, ως έντονος,  αλλά μικρής διάρκειας. Επισης αισθητός έγινε στη Ραφήνα, στη Νέα Μάκρη, στην Αρτέμιδα/ Λούτσα,  στον Άγιο Στέφανο, στο Διόνυσο, στη Δροσιά, στους Αγίους Αποστόλους, στην Αγία Μαρίνα, στο Νέο Βουτζά, στην Εκάλη, στην Πεντέλη,  στο Ντράφι, στα Σπάτα, στην Παλλήνη, στην Κηφισιά, στα Μελίσσια, στο Μαρουσι, στις Αχαρνές,  στο Καματερό, στην Καισαριανή, στο Περιστέρι, στην Ηλιούπολη, στο Χαϊδάρι, Νέα Σμυρνη, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Πειραιά  και αλλού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι