Κάτω η Ιατρική, πάνω Πληροφορική και σχολές Οικονομίας

Ανοίγουν στις 10 Ιανουαρίου τα σχολεία – Περισσότερα τεστ

Ιστορικό χαμηλό στις Ιατρικές Σχολές σημειώνεται φέτος, αφού εισάγεται κάποιος σε αυτές ακόμα και με 17.400 μόρια (Αλεξανδρούπολη). Απεναντίας, ανεβαίνουν πάλι οι οικονομικές σχολές και οι σχολές Πληροφορικής.

Η βάση στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης διαμορφώθηκε στα 17.400 και στην Ιατρική Κρήτης στα 17.525 μόρια. Στην Ιατρική Αθήνας διαμορφώθηκε στα 18.250 μόρια.

Ανοδική είναι η τάση έως 20% από πέρυσι στο 4ο επιστημονικό πεδίο, δηλαδή στις σχολές Οικονομίας και Πληροφορικής.

Τα αποτελέσματα εισαγωγής ανακοινώθηκαν σήμερα στις 9 το πρωί, αλλά η πρόσβαση στη σελίδα του υπουργείου είναι προβληματική, λόγω της αγωνίας 100.000 παιδιών και των γονέων τους. Η διεύθυνση για τα αποτελέσματα είναι η https://results.it.minedu.gov.gr, όμως εδώ και πολλή ώρα είναι ανενεργή. Παράλληλα, τα αποτελέσματα στάλθηκαν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι