Καβγάς ανδρών για ανήλικη – Έλληνας πυροβόλησε 40χρονο Αλβανό

Καβγάς ανδρών για ανήλικη – Έλληνας πυροβόλησε 40χρονο Αλβανό

Δύο άνδρες συνεπλάκησαν έξω από μπαρ του Ηρακλείου Κρήτης με αφορμή, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τη σχέση 40χρονου Αλβανού με ανήλικη. Ο Έλληνας, που δεν ξέρουμε αν ήταν αντίζηλος ή αν είχε θυμώσει για τη σχέση του αλλοδαπού με ανήλικη, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον Αλβανό στη γάμπα.

Το θύμα εισήχθη στο νοσοκομείο. Ο δράστης φαίνεται να έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Πάντως ο τραυματίας υποστηρίζει ότι ναι μεν κατά το παρελθόν είχε σχετισθεί με ένα κορίτσι που δεν ήξερε ότι ήταν ανήλικο, αλλά όπως λέει δεν τον πυροβόλησαν για τον λόγο αυτό. Αρνείται να πει ποιος τον πυροβόλησε και μιλάει για κουκουλοφόρους που του επιτέθηκαν την ώρα που πάρκαρε έξω από το σπίτι του.

Αποσυνδέει δηλαδή τον πυροβολισμό από τον καβγά που έγινε στο μπαρ για την ανήλικη. Από την άλλη είπε ότι για το θέμα της ανήλικης είχε απειληθεί από συγγενή της ιδιοκτήτριας του μπαρ όπου έγινε ο καβγάς. Η ιδιοκτήτρια του μπαρ συνελήφθη, ενώ αναζητείται ο οπλοφόρος, αλλά και τα πραγματικά αίτια για τα οποία σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx