Κεντάκι: 33χρονη ψυχασθενής διαμέλισε και μαγείρεψε τη μητέρα της

Κεντάκι: 33χρονη ψυχασθενής διαμέλισε και μαγείρεψε τη μητέρα της

Εργολάβος βρήκε τυχαία στον κήπο μονοκατοικίας σε χωριό του Κεντάκι μέλη ανθρωπίνου σώματος και όταν ειδοποίησε την αστυνομία, αυτή βρήκε και μαγειρεμένα μέλη στο φούρνο του σπιτιού. Συνεληφθη η 33χρονη κόρη του θύματος, η οποία είναι ψυχικά διαταραγμένη.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο εργολάβος είχε προσληφθεί προ ημερών από το θύμα, που έμενε σε ένα χωριό 300 κατοίκων, στο Μάουντ Όλιβετ, στο βόρειο Κεντάκι. Επισκέφθηκε το σπιτι για να κάνει εργασίες και τότε η κόρη άρχισε να καταριέται συνέχεια και εκείνον και τη μητέρα της. Ο άνδρας επανήλθε την επομένη για να πιάσει δουλειά, και επειδή δεν του άνοιγε κανείς, ενώ η κόρη ήταν σίγουρα μέσα, πήγε στο πίσω μέρος της αυλής και εκεί είδε ανθρώπινα μέλη, οπότε ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τελικά δακρυγόνα για να αναγκάσουν την δράστιδα να βγει έξω. Όπως είπαν βρήκαν στο φούρνο μαγειρεμένα μέλη του θύματος. Δεν ειναι γνωστό πώς σκότωσε τη μητέρα της ή αν η μητέρα πέθανε και εκείνη εν συνεχεία την διαμέλισε “για να κάνει μάγια”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx