Ψυχικό: Κεραυνός έπληξε σταθμό της ΔΕΔΔΗΕ αλλά και εμπορικό κέντρο – Ευτυχώς ήταν αργία

Ψυχικό: Κεραυνός έπληξε σταθμό της ΔΕΔΔΗΕ αλλά και εμπορικό κέντρο – Ευτυχώς ήταν αργία

Καμία ανακοίνωση από την ΔΕΔΔΗΕ για το γεγονός ότι σταθμός της “τράβηξε” κεραυνό και θα κινδύνευαν άνθρωποι σε εμπορικό κέντρο αν το συμβάν καταγραφόταν άλλη χρονική στιγμή

Κεραυνός προκάλεσε ζημίες -ευτυχώς μόνον υλικές- σε γραφεία και καταστήματα κοντά σε υποσταθμό της ΔΕΔΔΗΕ.  Ο υποσταθμός είναι στο Φάρο Ψυχικού, όμως οι σταθμοί αυτοί κανονικά προστατεύονται από ειδικά συστήματα. Ζημίες προκλήθηκαν σε γραφεία και εμπορικά του πρώτου ορόφου.

Δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για το λόγο που επλήγη ο σταθμός και αν αποτελούσε το σημείο έλξης του κεραυνού, όπως τεκμαίρεται. Θα κινδύνευαν άνθρωποι αν αυτό συνέβαινε σε εργάσιμη ημέρα και ώρα. Ο κεραυνός αναφέρεται χωρίς επιβεβαίωση, ότι έπεσε στη 01:00 τη νύχτα του Σαββάτο προς Κυριακή. Η ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει ανακοινώσει τίποτε για το γεγονός ή για το ότι στεγάζει υποσταθμούς σε εμπορικά κέντρα χωρίς επαρκή κάλυψη έναντι κεραυνών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι