Κεραυνός χτύπησε την Ακρόπολη, τέσσερις τραυματίες

Κεραυνός χτύπησε την Ακρόπολη, τέσσερις τραυματίες

Τέσσερα άτομα τραυματίσθηκαν από κεραυνό που έπεσε στην Ακρόπολη, στην διάρκεια της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Αττική. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και μεταφέρει του τραυματίες στον Ευαγγελισμό.

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε πριν από λίγο στην Ακρόπολη. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, λίγα λεπτά μετά τις 4 κλήθηκαν να παραλάβουν 4 τραυματίες από την Ακρόπολη. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει από το ΕΚΑΒ, τα τέσσερα άτομα τραυματίσθηκαν από κεραυνό. Και οι 4 μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στον Ευαγγελισμό.

Τις τελευταίες ώρες επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική με καταιγίδες ακόμα και χαλάζι. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή των πολιτών και τους καλεί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι