Κέρκυρα: Μαθητής μαχαίρωσε δυο εφήβους και έναν περαστικό – Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις διαρρήξεις στη Θεσσαλονίκη με τη μέθοδο της αναρρίχησης σε μπαλκόνια

Μαθητής μαχαίρωσε δύο εφήβους και έναν περαστικό στο κέντρο της Κέρκυρας.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η αιτία της συμπλοκής, στην οποία πρωταγωνιστής φέρεται να είναι μαθητής Λυκείου, ο οποίος ήρθε αρχικά στα χέρια με έναν μαθητή Γυμνασίου και στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στα πλευρά. Ένας άλλος μαθητής που επιχείρησε να παρέμβει, δέχθηκε επίσης μαχαιριά στο πόδι όμως σώθηκε χάρη σε έναν περαστικό, ο οποίος έδεσε το τραύμα με την ζώνη του παντελονιού του σταματώντας την αιμορραγία ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο.

Ο δράστης ήταν εκτός εαυτού και απειλούσε να μαχαιρώσει όποιον πλησίαζε κοντά του, όπως και έκανε με έναν 50χρονο που προσπάθησε να τον σταματήσει και τον τραυμάτισε στο χέρι. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, ενώ ο δράστης φέρεται να εξαφανίστηκε καθώς άργησαν να εμφανιστούν αστυνομικοί επειδή το κέντρο της Άμεσης Δράσης δεν απαντούσε στις κλήσεις των αυτοπτών μαρτύρων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι