Κι άλλο πρόβλημα σε Boeing 737 – Φωτιά στον κινητήρα

Επείγουσα προσγείωση Boeing 767 στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης λόγω βλάβης στο σύστημα προσγείωσης

Αναγκαστική προσγείωση έκανε Boeing 737-800 στη Νέα Ζηλανδία, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κινητήρα του μόλις απογειώθηκε από το Κουΐνσταουν.

Σύμφωνα με το APnews, το αεροσκάφος Boeing 737-800 της Virgin Australia με προορισμό τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, στο οποίο επέβαιναν 67 επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος, προσγειώθηκε στην πόλη Invercargill της Νέας Ζηλανδίας, αφού εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

«Η φωτιά μπορεί να προκλήθηκε από χτύπημα πουλιού», ανέφερε ο επικεφαλής των επιχειρήσεων της αεροπορικής εταιρείας, Στιούαρτ Άγκς, σε δήλωση που έστειλε μέσω email σε ειδησεογραφικά πρακτορεία, αν και αυτό δεν κρίνεται και τόσο πιθανό.

Οι φλόγες έγιναν αντιληπτές λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο του Κουίνσταουν.

 

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι