Κι άλλοι τραυματισμοί από αναταράξεις σε αεροσκάφος της Boeing

Επείγουσα προσγείωση Boeing 767 στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης λόγω βλάβης στο σύστημα προσγείωσης

Μετά από σοβαρές αναταράξεις που προκάλεσαν τραυματισμούς πολλών επιβατών, αεροσκάφος Βoeing  της εταιρείας Air Europa έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Βραζιλία.

Το αεροπλάνο εκτελούσε πτήση από τη Μαδρίτη στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, όμως προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Νατάλ, στη βορειοανατολική Βραζιλία, όπου, σύμφωνα με την εταιρεία «οι τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες». Η εταιρεία αναφέρεται σε μικροτραυματισμούς.

Πριν από ένα μήνα, πάλι σε αναταράξεις, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δεκάδες τραυματίστηκαν σε Boeing, σε πτήση  της Singapore Airlines ενώ το αεροσκάφος πετούσε πάνω από θάλασσα κοντά στην Ταϊλάνδη, ενώ στις 27 Μαΐου τραυματίσθηκαν 12 άτομα σε πτήση της Qatar από Ντόχα προς Λονδίνο και ενώ το αεροπλάνο πετούσε πάνω από την Τουρκία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι