Κι άλλος Αμερικανός τουρίστας αγνοούμενος

Κι άλλος Αμερικανός τουρίστας αγνοούμενος

Αγνοείται η τύχη από διημέρου ενός 55χρονου Αμερικανού τουρίστα που παραθέριζε στην Κέρκυρα. Είναι ο τρίτος αλλοδαπός που εξαφανίζεται, με πρώτο τον άτυχο παρουσιαστή του BBC, που βρέθηκε νεκρός και με δεύτερο τον Αμερικανό αστυνομικό που τον ψάχνουν εδώ και 3 μέρες στην Αμοργό.

Ο Αμερικανός της Κέρκυρας χάθηκε στο νησί Μαθράκι. Σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα corfutvnews.gr, ένας φίλος του δήλωσε πως έχει να τον δει δυο μέρες και κατόπιν αυτού άρχισε η επιχείρηση αναζήτησης του από τις Αρχές. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα enimerosi.com ο 55χρονος φιλοξενείτο στο σπιτι φιλικού του προσώπου Στο δωμάτιο του, βρέθηκαν τα ρούχα του, όχι όμως και το διαβατήριό του.

Σε εξέλιξη είναι εν τω μεταξύ οι έρευνες και για τον 59χρονο  αστυνομικό από το Λος Άντζελες, που δεν γύρισε ποτέ από την πεζοπορία του στην Αμοργό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι