Κι άλλος νεκρός σήμερα από τον Εχίνο – 189 τα θύματα στη χώρα

Κι άλλος νεκρός σήμερα από τον Εχίνο – 189 τα θύματα στη χώρα

Υπέκυψε απόψε στον κορονοϊό μια 70χρονη γυναίκα από τον Εχίνο Ξάνθης. Οπότε οι σημερινοί νεκροί, φθάνουν τους δύο (και οι δύο από τον Εχίνο).

Η 70χρονη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα (διαβήτη και υπέρταση) και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στις 14 Ιουνίου. Παρουσίασε επιδείνωση και την επομένη διασωληνώθηκε. Τελικά, σήμερα, έχασε τη μάχη.

Ο Εχίνος έχει πληρώσει το βαρύτερο τίμημα σε νεκρους. Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες υπέκυψαν 6 άνθρωποι απο αυτό το μικρό χωριό της Ξάνθης. .

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε, νωρίτερα, 24 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα. Από αυτά, τα 18 είναι στην Ξάνθη, δύο στη Ροδόπη και τέσσερα σε άτομα που ήρθαν απο το εξωτερικό. Επισης είχε ανακοινωθεί μόνον ένας θάνατος, γιατί η γυναίκα ακόμα ζούσε….

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι