Κηδεύτηκε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης

Κηδεύτηκε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης

Κλίμα συγκίνησης στην κηδεία του μεγάλου ηθοποιού.

Συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνάδελφοι του Γιάννη Φέρτη συναντήθηκαν στην κηδεία του. Ήταν εκεί η τελευταία σύζυγός του Μαρίνα Ψάλτη, όπως και η δεύτερη, η Μιμή Ντενίση. Παρουσα ήταν και η πρώτη του σύζυγος, η Ξένια Καλογεροπούλου.

Παρούσα ήταν και η Τάνια Τσανακλίδου, που είχε κάποτε δεσμό με τον εκλιπόντα.Το Α’ Νεκροταφείο, όπου τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία, «βούλιαξε» από κόσμο. Η Μαρίνα Ψάλτη θέλησε να ευχαριστήσει όσους βρέθηκαν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον Γιάννη Φέρτη. Η Τάνια Τσανακλίδου μίλησε με λόγια αγάπης και είπε “θα συναντηθουμε ξανά”. Επίσης, εκεί ήταν οι Κώστας Αρζόγλου, Ελένη Ζιώγα, Γρηγόρης Βαλτινός, Μαρινέλλα, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Βούρος και Κατερίνα Λέχου.

Αντί χρημάτων για στεφάνια, η οικογένεια του Γιάννη Φέρτη εξέφρασε την επιθυμία να ενισχυθεί οικονομικά το έργο του Ταμείου Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι