Κηφισιά: Baby sitter φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά που “πρόσεχε”

Κηφισιά: Baby sitter φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά που “πρόσεχε”

Οι γονείς τριών ανηλίκων παιδιών στην Κηφισιά διαπίστωσαν σοκαρισμένοι ότι η 28χρονη Νεπαλέζα που είχαν προσλάβει ως baby sitter και οικιακή βοηθό, είχε στο κινητό της φωτογραφίες των παιδιών τους γυμνών. Ειδοποίησαν την αστυνομία και κινητοποιήθηκε αμέσως τόσο η υπηρεσία ηλεκτρονικών εγκλημάτων, όσο και το τμήμα παιδικής πορνογραφίας.

Η 28χρονη ισχυρίσθηκε ότι είχε φωτογραφίσει τα παιδιά “για πλάκα”, όμως διαπιστώθηκε ότι είχε στείλει τις γυμνές φωτογραφίες και σε άλλα άτομα και ότι αυτές διακινούνταν στο διαδίκτυο. Συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Το γεγονός γνωστοποιήθηκε από τον αστυνομικό συνδικαλιστή Χρήστο Μπαλάσκα, με ανάρτησή του στο Facebook. Σε αυτήν έγραφε τα εξής:

«6/3/2022. Απογευματινή περιπολία για το Β 4-2 της Β αλλαγής της άμεσης δράσης. Στις 13:30 οι δύο αρχιφύλακες λαμβάνουν σήμα για άτομο το οποίο περίμενε να υποδείξει παράνομη φωτογράφιση στην περιοχή της Κηφισιάς. Οι συνάδελφοι αμέσως έσπευσαν για το σημείο και εκεί τους περίμενε ο παθών ο οποίος τους δήλωσε ότι στο κινητό τηλέφωνο μιας αλλοδαπής γυναίκας, την οποία είχε προσλάβει για οικιακή βοηθό και για την φροντίδα των τριών ανηλίκων παιδιών του, βρήκε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του.

Η 28χρονη αλλοδαπή (από Νεπάλ) δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα για πλάκα. Είχε στείλει όμως τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet όπως ανακάλυψαν οι δύο έμπειροι αμεσοδρασίτες. Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Όπως βλέπουμε το φάσμα των ενεργειών της άμεσης δράσης είναι τεράστιο. Πανταχού παρόντες. Μπράβο στο πλήρωμα που έδειξε την απαραίτητη προσοχή σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα!!» καταλήγει η ανάρτηση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι