Κυκλοφορεί το Σάββατο το περιοδικό “Η Φωνή του Δάσους”

Κυκλοφορεί το Σάββατο το περιοδικό “Η Φωνή του Δάσους”

Το Σάββατο 22 Ιουνίου εγκαινιάζουμε το περιοδικό της Φωνής του Δάσους, με την πρώτη του έκδοση που θα φιλοξενηθεί στο φύλλο της εφημερίδας Δρόμος της Αριστεράς. Η Φωνή του Δάσους φιλοδοξεί να γίνει η φωνή της φύσης και των κινημάτων, όλων όσων παλεύουν για τη γη, τη θάλασσα, τα ζώα, την… ομοιόσταση του πλανήτη μας και της ζωής μας… για την Ελευθερία.

Αυτό το Σάββατο γιορτάζουμε το θερινό ηλιοστάσιο με το πρώτο μας τεύχος, αφιερωμένο στην Βόρεια Εύβοια.

Αναζητείστε μας στην εβδομαδιαία εφημερίδα Δρόμος της Αριστεράς, που θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Διεύθυνση – Αρχισυνταξία: Νίκος Ψαρρός, Νέλλη Ψαρρού, Ιωάννης Λαζάρου, Γιώργος Παναγιώτου, Καρολίνα Ρικάκη

Η Φωνή του Δάσους γεννήθηκε στις 7 και 8 Απριλίου 2023, με αφορμή την ομώνυμη επιστημονική διημερίδα στη Λίμνη Ευβοίας. Σε αυτήν συμμετείχαν πρωτοβουλία Δημοτών και Εθελοντών, ο Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας, ο Σύλλογος Διασωστών Δασοπυροσβεστών Ελυμνίων και το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας.

Ήταν η πρώτη μεγάλη εκδήλωση για το δάσος της Β. Εύβοιας, μετά τις φωτιές του 2021. Η θέρμη και το ενδιαφέρον του κοινού, εντός κι εκτός Εύβοιας, μας έδειξε πως πρέπει να συνεχίσουμε και να ενωθούμε με όλους όσους αγωνίζονται για τον Άνθρωπο και τη Φύση σε όλη την Ελλάδα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx