Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα Θεοφάνεια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα Θεοφάνεια

Θα κλείσει το λιμάνι του Πειραιά για τα οχήματα αλλά και το κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ αύριο, Σάββατο 6 Ιανουαρίου, σε Αθήνα και Πειραιά λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Θεοφανείων στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στη Δεξαμενή του δήμου Αθηναίων, καθώς και στον Κεντρικό Λιμένα Πειραιά. Παράλληλα, θα υπάρξουν και τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Τραμ.

Αναλυτικά στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στη Δεξαμενή, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση από τις 06:00 έως τις 13:00 στις εξής οδους: Σκουφά, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ομήρου και της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας. Δημοκρίτου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σόλωνος και Σκουφά. Λυκαβηττού, σε όλο το μήκος της. Γλύκωνος, στο ύψος της Δεξαμενής. Φωκυλίδου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γλύκωνος και Πινδάρου.

Επίσης στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τσακάλωφ και Σκουφά, στην Ηροδότου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ και της Πλατείας Δεξαμενής, στην
Ηρακλείτου, στο τμήμα της μεταξύ της Πλατείας Δεξαμενής και της οδού Σκουφά, στην Πατριάρχου Ιωακείμ, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τσακάλωφ και Ηροδότου.

Στον Πειραιά

Στο λιμάνι του Πειραιά θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τις 09:00 έως τις 13:00 και θα απαγορεύεται η στάσης και στάθμευσης αυτών από τις ώρες 06:00 έως τις 13:00 στους εξής δρόμους: Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ηρ. Πολυτεχνείου και Εθν. Αντιστάσεως. Ακτή Μιαούλη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Γεωργίου και 2ας Μεραρχίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Εθν. Αντιστάσεως, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Γεωργίου και Τσαμαδού.
Ακτή Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αριστείδου και Ακτή Μιαούλη.

Όσον αφορά στο τραμ, τροποποιούνται τα δρομολόγια της γραμμής 7 του Τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά» από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι αύριο Σάββατο 6 Ιανουαρίου. Τα δρομολόγια θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «ΣΕΦ».

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι