Κιμπάρης ο Ερντογάν – Ευχαρίστησε τον Τραμπ για τη “θερμή φιλία” του

Στις 6 Οκτωβρίου και με νέα σύνθεση οι διερευνητικές με την Τουρκία

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστειλε μήνυμα στον απερχόμενο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για να τον ευχαριστήσει για τη «θερμή φιλία» του. Νωρίτερα είχε εκφράσει τα συγχαρητήριά του στο νικητή των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, τον Τζο Μπάιντεν.

«Σας ευχαριστώ για το ειλικρινές και αποφασιστικό όραμά σας, που επέτρεψε την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ της Τουρκίας και των ΗΠΑ και για τη θερμή φιλία σας», έγραψε ο Ερντογάν στο μήνυμά του, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η τουρκική προεδρία.

«Ανεξαρτήτως των επίσημων εκλογικών αποτελεσμάτων, σας ευχαριστώ για το ειλικρινές και αποφασιστικό όραμα που προβάλατε προκειμένου οι σχέσεις Τουρκίας – ΗΠΑ να αναπτυχθούν στη βάση των αμοιβαίων συμφερόντων και αξιών μας, κατά τη διάρκεια της προεδρίας σας, τα τελευταία 4 χρόνια», αναφέρει ο Ερντογάν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι