Κίνα: Επιβάτες του μετρό πνίγονται μέσα σε βαγόνια (video)

Κίνα: Επιβάτες του μετρό πνίγηκαν μέσα σε βαγόνια (video)

Μέχρι στιγμής 16 άνθρωποι έχει επιβεβαιωθεί ότι έχασαν τη ζωή τους, η πλειοψηφία εξ αυτών στο μετρό της πόλης Τσεντσόου στην Κίνα. Οι τραγικοί θάνατοι είναι αποτέλεσμα των πλημμυρών που έφερε η ακατάσχετη βροχή. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν επιβάτες που εγκλωβίστηκαν σε βαγόνι του συρμού.

Η δραματική κατάσταση, με το νερό να ρέει εντός του βαγονιού από τα παράθυρα,  ανάγκασαν ορισμένους  εγκλωβισμένους επιβάτες να χρησιμοποιήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ζητώντας για βοήθεια. Πρόκειται για συμβάν που επιβεβαιώνει και η πυροσβεστική της Χενάν, της επαρχίας όπου ανήκει η Τσεντσόου.

Επιβάτης που βρισκόταν εγκλωβισμένος εντός του συρμού, έγραψε σε ανάρτησή του ότι οι διασώστες αναγκάστηκαν για να αποκτήσουν επαρκή πρόσβαση στο βαγόνι, να ανοίξουν την οροφή του. Κάποιοι βρέθηκαν καθήμενοι στη σκεπή ενός βαγονιού που βρισκόταν ήδη κατά το ήμισυ βυθισμένο στα νερά.

https://youtu.be/LUy3HdeV6uc

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι