Κινέζα τουρίστρια σκοτώθηκε ή πνίγηκε με “παραπέντε” στη Λευκάδα

Κινέζα τουρίστρια σκοτώθηκε ή πνίγηκε με “παραπέντε” στη Λευκάδα

Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές στην Λευκάδα για μία 43χρονη Κινέζα, η οποία έχασε τη ζωή της όταν το “παραπέντε” που χειριζόταν, έπεσε σήμερα το μεσημέρι στην θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η τουρίστρια είχε αφιχθεί στο νησί με γκρουπ και πήρε μόνη της “παραπέντε” για να πετάξει στις δυτικές ακτές. Ανοιχτά του Αγίου Νικήτα έντρομοι κολυμβητές είδαν το “παραπέντε” να πέφτει στην θάλασσα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ένα σκάφος που ήταν στην περιοχή και είδε την πτώση, αλλά και ένας κολυμβητής.

Οι ιμάντες την είχαν τραβήξει στο βυθό και μετά από μεγάλη προσπάθεια, η τουρίστρια απεγκλωβίστηκε, την ανέβασαν στην επιφάνεια και την μετέφεραν στην παραλία του Αγίου Νικήτα. Εκεί έγιναν προσπάθειες για την επαναφορά της με ΚΑΡΠΑ, ενώ ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου συνεχίστηκε η προσπάθεια των γιατρών χωρίς αποτέλεσμα.

Δεν ξέρουμε αν η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε κατά την πτώση ή πνίγηκε ή αν είχε ήδη χάσει τις  αισθήσεις της πετώντας και έπεσε στη θάλασσα. Όλα τα ενδεχόμενα ερευνώνται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας που ανέλαβε την προανάκριση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι