Κινηματογραφική διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη σε 66 δευτερόλεπτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κινηματογραφική διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη σε 66 δευτερόλεπτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαρρήκτες κατάφεραν να αδειάσουν κοσμηματοπωλείο στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Ηλιούπολης σε χρόνο ρεκόρ. Όπως φαίνεται σε βίντεο οι διαρρήκτες έκαναν τη «δουλειά» σε 66 δευτερόλεπτα και παρά το ότι χτυπούσε ο συναγερμός.

Προκειμένου δε να μεταφέρουν τη λεία τους χρησιμοποίησαν τους κάδους περιπτέρου της περιοχής. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, η διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (08-12-2020). Οι δράστες φέρονται να παραβίασαν την κεντρική είσοδο και τα ρολά ασφαλείας της επιχείρησης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό πλήθος αντικειμένων. Η καταγγελία έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου – Μελά που διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx